Priser & villkor

Priser & Villkor

City Kattvakten finns tillgänglig i Stockholm året runt! Hela sommaren, varje högtid, och alla dagar däremellan går det att boka kattvakt via oss. Under perioder då många är bortresta (sommar, skollov, högtider) börjar bokningarna trilla in flera månader i förväg så vi rekommenderar att ni bokar i god tid. Vi har ett begränsat antal bokningar per kattvakt så att alla katter ska hinna få sin egen stund utan stress.


Inte hela Stor Stockholm


Eftersom vi tyvärr inte kan täcka hela Stor Stockholm på grund av avstånd och att vi alltid åker kommunalt så beskriver vi här vilka områden på de olika Tunnelbana linjerna, Tvärbanan och (Pendeltåget *) vi räknar in under City kattvaktens zon 1, 2 och Extra zon. Vilket också gör att priset är lite olika ju längre bort från city det ligger. Vi har också ett högre pris i alla områden under högsäsong. Se under priser och säsong för vidare information.


Om våra Zoner


Zon 1 är de områden vi mest kan hjälp till med eftersom vi själva har närmast till dessa. Se områden under zon 1.


Zon 2 är områden där vi behöver åka lite längre men där vi oftast kan hjälpa till. Se områden under zon 2.


Extra zon är områden vi bara kan ta vid vissa tillfällen under lågsäsong men det beror också på var det ligger i förhållande till kommunikationer för vi vill inte ha mer än ett färdmedel från city för att nå adressen.

Se områden under Extra zon.


OBS! 

För alla områden gäller att vi inte vill ha mer än max 5-10 minuters promenad från stationen för att nå adressen. Detta på grund av att ingen har bil så vi åker alltid kommunalt.


*Pendeltåg

Efter som det är så stora problem med personal som medför inställda avgångar åker vi nu ogärna pendeln.

Så om ni bor mycket närmare pendelstationer än T-banan så kan vi behöva tacka nej särklit under högsäsong.

unsplash