Kundreferenser

Kundreferenser

Vi har haft nöjet att anlita City Kattvakten vid ett flertal tillfällen under åren som gått och vi är helnöjda!


Servicen är fantastik och vi får alltid hjälp precis när vi (och våra fyrbenta vänner) behöver det. Enkelt, tillgängligt och tryggt. Vi har 4st katter som alla är väldigt olika, vi har t.ex. en som är väldigt skygg – men efter bara 1-2 besök av City Kattvakten så hade Pia lyckats locka fram henne! Att vår blygaste lilla skyddsling är helt trygg med vårt val av kattvakt känns förstås mycket bra, och det gör det så mycket lättare att resa bort.


Vi får kontinuerliga uppdateringar via sms som är roliga att läsa och det märks tydligt att City Kattvakten verkligen känner katterna; de berättar om detaljer som man bara kan se och höra om man verkligen är med dem. Katter är ju sina egna varelser och det känns både bra och tryggt med att ha en kattvakt som ser detta och anpassar hjälpen därefter. Jag kan utan tvekan rekommendera City Kattvakten till er som ännu inte provat!


/Lena R, 2018

Pia är kattvakt åt våra 2 katter Lizzy & Lillen sedan 6 år tillbaka. Hon är mycket pålitlig och har bra hand om djur. Vi kan varmt rekommendera Pia som kattvakt.


/Carina L, 2018

Ibland måste jag åka ifrån mina två katter Sigge o Alfred! Jag är då jätteglad att kunna anlita City Kattvakten och det fungerar utmärkt med Pia som ser till våra skyddslingar hemma! Jag har fått hjälp av Pia ett flertal gånger de senaste åren, ibland med kort varsel. Det är oerhört värdefullt för mig att veta att Sigge o Alfred  får ett kvalificerat omhändertagande och mår bra när jag återvänder hem! Under tiden jag är borta sänder Pia sms till min mobil och redogör för situationen hemmavid. Inför första besöket kom Pia hem till mig och vi gick igenom vilka avtal och regler som gäller. Det känns tryggt att lämna över vården till Pia och en lättnad för mig som kattägare att en verksamhet som City Kattvakten finns!


/Kerstin A, 2017

Jag kan verkligen rekommendera City Kattvakten! Pia har stor erfarenhet och älskar katter. Du undviker smittorisk som finns på kattpensionat och katten får vara kvar i sin hemmiljö där den känner sig trygg. Jag har utnyttjat hennes tjänster ett flertal gånger när inte någon i familjen/kompis kunnat passa katterna när vi varit bortresta.


/Katrin B, 2018

Jag har anlitat Pia som kattvakt sedan 2010 och är mycket nöjd! Hon är en pålitlig och ansvarstagande kattvakt och det är tryggt att veta att vår katt har det bra under den tiden vi är bortrest. Jag vill varmt rekommendera Pia.


/Kerstin H, 2018

Jag är supernöjd med City Kattvakten! Grym service, stor trygghet att veta att mina små missar har det bra och de är överförtjusta i min suveräna kattvakt Madde, som nu känner dem och deras egenheter. Madde har ett stort engagemang, är otroligt hjälpsam och har ställt upp så många gånger med kort varsel när jag har blivit tvungen att åka på tjänsteresa osv. Jag blev tipsad om City Kattvakten och kan varmt rekommendera dem! Ovärderlig hjälp!


/ Katarina M, 2018

Vi har under ett års tid vid flertalet gånger anlitat Madde för att ta hand om våra katter Simon och Lasse. Det märks att Madde har ett genuint djurintresse och att hon bryr sig om katterna hon vaktar som om de vore hennes egna. Det känns alltid väldigt tryggt att veta att Madde tar hand om våra älskade katter och allt från nyckellämningar till kommunikation under vaktperioden sker alltid smidigt utan krångel.


Vi kan varmt rekommendera henne helt enkelt!


/ Hanna J, 2018

Madde and City Kattvakten is just so totally great! My cats are really nervous and anxious cats around people, but Madde had them out and playing with her in no time at all. If we go out of town, I can always trust that my pets are safe and happy.


/Heather M, 2018

Jag har två katter från ett katthem, varav den ena är väldigt skygg. Det känns otroligt skönt att veta att Madde har jobbat på ett katthem, att hon själv har katthemskatter och att hon verkligen förstår mina katters behov. Hon är väldigt flexibel och ställer upp med kort varsel om det behövs. Jag känner mig alltid trygg eftersom jag får rapporter efter varje besök. Jag är verkligen jättenöjd med Madde och City Kattvakten!


/Ingrid S, 2018

Jag måste ibland åka bort i jobb från min katt Elsa, och då känns det väldigt tryggt att ha någon som kommer och ser till att hon mår bra. Hon får vara i sin hemmiljö där hon mår bäst av av att vara, där hon kan känna sig trygg.


Jag får regelbundet uppdateringar via sms om hur det går och hur Elsa mår vilket är både roligt och känns tryggt.


Det har fungerat alldeles utmärkt med Madde. Allt har varit så smidigt som man kan önska sig och jag kan varmt rekommendera både Madde och City Kattvakten.


/ Terese J, 2018